I Byens Fysioterapi i Kolding arbejder vi ud fra en viden om, hvordan kroppen fungerer og reagerer, når den udsættes for overbelastninger. Vi arbejder ud fra såvel fysiske som psykiske eller biomekaniske forstyrrelser eller skader.

Udover de traditionelle fysioterapeutiske metoder arbejder vi også med:

Akupunktur

Behandling med akupunktur kan ofte lindre en lang række skader og problemer i muskler og led, og kan med fordel bruges til smertelindring.

Læs mere om akupunktur

Osteopati

Osteopati er en medicinsk videnskab, som tilstræber at genskabe menneskets korrekte funktion. Balancen mellem knogler, muskler og nervesystem stimuleres og gøres optimal ved hjælp af manuel behandling.

Læs mere om Osteopati

Hypnose

Vi tilbyder hypnosebehandling især til at afhjælpe vedvarende/kroniske smertetilstande.

Læs mere om hypnose

NLP

NLP er en moderne psykologiform, der kan hjælpe dig til at finde og bruge de ressourcer, som du er i besiddelse af, men måske ikke anvender.

Læs mere om NLP

 

KLINIKKEN ER ÅBEN

Klinikken holder åbent – vi er en del af sundhedsvæsenet – og er derfor IKKE omfattet af COVID 19 restriktioner, som det fejlagtigt er blevet oplyst i medierne.

Du kan trygt bestille tid og blive behandlet hos os.

Du er velkommen til at kontakte os på:

Telefon 7554 0622

Kærlig hilsen
Byens Fysioterapi


Danske Fysioterapeuter informerer:
"En række medier skrev onsdag aften, at landets fysioterapiklinikker ville blive omfattet af de nye corona-restriktioner. Det er ikke tilfældet. Fysioterapiklinikker er en del af sundhedsvæsnet og har derfor fortsat åbent ligesom hospitaler og praktiserende læger."