På byens Fysioterapi i Kolding arbejder vi ud fra en viden om, hvordan kroppen fungerer og reagerer, når den udsættes for overbelastninger. Vi arbejder ud fra såvel fysiske som psykiske eller biomekaniske forstyrrelser eller skader.

Udover de traditionelle fysioterapeutiske metoder arbejder vi også med:

Akupunktur

Behandling med akupunktur kan ofte lindre en lang række skader og problemer i muskler og led, og kan med fordel bruges til smertelindring.

Læs mere om akupunktur

Osteopati

Osteopati er en medicinsk videnskab, som tilstræber at genskabe menneskets korrekte funktion. Balancen mellem knogler, muskler og nervesystem stimuleres og gøres optimal ved hjælp af manuel behandling.

Læs mere om Osteopati

Hypnose

Vi tilbyder hypnosebehandling især til at afhjælpe vedvarende/kroniske smertetilstande.

Læs mere om hypnose

NLP

NLP er en moderne psykologiform, der kan hjælpe dig til at finde og bruge de ressourcer, som du er i besiddelse af, men måske ikke anvender.

Læs mere om NLP

 

Telefon-konsultation

Vi er glade for nu at kunne tilbyde alle patienter telefon-konsultationer.

Gennem telefon og mail kan du som patient i et afbrudt behandlingsforløb, eller med akutte og nye problematikker, få hjælp af din fysioterapeut. Nye patienter kan ligeledes få vejledning af en fysioterapeut.

Vi glæder os til at kunne vejlede dig om træning, og om hvad der er vigtigt at være opmærksom på for dig og din problematik i denne periode. Således er vi klar ved telefonen med svar på sundhedsfaglige spørgsmål.

Gratis for alle under den vederlagsfri ordning
Telefonkonsultation for patienter under den vederlagsfri ordning er uden omkostning for patienten.

Vi kan kontaktes på telefon 7554 0622

Pris for alle andre
Taksten for øvrige patienter for telefon-konsultation er 151,75 kr.

Patienter med helbredskort skal betale et mindre beløb i henhold til deres almindelige procentsats. Nordic Netcare har meldt ud, at de ligeledes dækker for telefon-konsultationer.

Stadig lukket

I henhold til Sundhedsstyrelsens retningslinjer har vi stadig LUKKET for al ikke-kritisk behandling og genoptræning på klinikken.

Er du i tvivl om, du kunne være omfattet af muligheden for kritisk behandling, beder vi venligst om, at din læge vurderer dette, og indskriver det i din henvisning til fysioterapi, så vi kan være helt sikre på, at vi holder os indenfor Sundhedsstyrelses retningslinjer.

Vi glæder os meget til at den nuværende situation normaliseres, og tager selvfølgelig kontakt til alle vores aktive patienter, når vi får grønt lys til at gå i gang med at behandle igen.

Pas på Jer selv og hinanden .

Kærlig hilsen
Byens Fysioterapi