Behandling med akupunktur kan ofte lindre en lang række skader og problemer i muskler og led, og kan med fordel bruges til smertelindring.

Akupunktur kan ligeledes have positiv virkning på tilstande som astma, fordøjelsesproblemer, hormonelle ubalancer, og styrker generelt kroppens immunforsvar.

Behandling med akupunktur er stort set smertefri. Der anvendes éngangs-nåle og nålene stikkes mellem et par millimeter og op til otte millimeter ned i huden.

Patienten kan ofte føle nålestikket som en svag krampe eller udstrålende ømhed. Under behandlingen kan man fornemme en slags berusende fornemmelse efterfulgt af afslapning.

Akupunktur er en medicinsk tradition med rødder 5000 år tilbage i det gamle Kina. Akupunktur kan bedst beskrives som en parallel behandlingsform til den vestlige medicin.

Fysiologisk påvirker akupunktur immunforsvaret, frigiver smertelindrende stoffer lokalt ved indstikstedet og centralt i hjernen. Akupunktur øger blodcirkulationen og afspænder muskulaturen.

Akupunktur som behandlingsform har det mål at aktivere kroppens egen energier og reserver til at genoprette balance.

Telefon-konsultation

Vi er glade for nu at kunne tilbyde alle patienter telefon-konsultationer.

Gennem telefon og mail kan du som patient i et afbrudt behandlingsforløb, eller med akutte og nye problematikker, få hjælp af din fysioterapeut. Nye patienter kan ligeledes få vejledning af en fysioterapeut.

Vi glæder os til at kunne vejlede dig om træning, og om hvad der er vigtigt at være opmærksom på for dig og din problematik i denne periode. Således er vi klar ved telefonen med svar på sundhedsfaglige spørgsmål.

Gratis for alle under den vederlagsfri ordning
Telefonkonsultation for patienter under den vederlagsfri ordning er uden omkostning for patienten.

Vi kan kontaktes på telefon 7554 0622

Pris for alle andre
Taksten for øvrige patienter for telefon-konsultation er 151,75 kr.

Patienter med helbredskort skal betale et mindre beløb i henhold til deres almindelige procentsats. Nordic Netcare har meldt ud, at de ligeledes dækker for telefon-konsultationer.

Stadig lukket

I henhold til Sundhedsstyrelsens retningslinjer har vi stadig LUKKET for al ikke-kritisk behandling og genoptræning på klinikken.

Er du i tvivl om, du kunne være omfattet af muligheden for kritisk behandling, beder vi venligst om, at din læge vurderer dette, og indskriver det i din henvisning til fysioterapi, så vi kan være helt sikre på, at vi holder os indenfor Sundhedsstyrelses retningslinjer.

Vi glæder os meget til at den nuværende situation normaliseres, og tager selvfølgelig kontakt til alle vores aktive patienter, når vi får grønt lys til at gå i gang med at behandle igen.

Pas på Jer selv og hinanden .

Kærlig hilsen
Byens Fysioterapi