Vi tilbyder hurtig effektiv og helhedsorienteret behandling. Vi arbejder med kroppens funktionelle problemer og skaber en ligevægt mellem nerver, muskler, knogler, organer, kranie og alle de strukturer som har forbindelse til bindevæv samt blodkar og nerver.

Kort om osteopati
Osteopati  er en medicinsk videnskab, som tilstræber at genskabe menneskets korrekte funktion. Balancen mellem knogler, muskler og nervesystem stimuleres og gøres optimal ved hjælp af manuel behandling.

En osteopat behandler kun med hænderne igennem manipulation, tryk og stræk.

Osteopati kaldes også manuel medicin, fordi en osteopat alene ved at bruge sine hænder stiller diagnose, lindrer smerter og fjerner blokeringer i kroppen.

Osteopati kan effektivt løse såvel akutte problemer som skader og gener, der er opstået over længere tid.

Manuelle teknikker som bruges i osteopatien

  • Artikulation – passiv bevægelse af leddene – forbedrer kvalitet og / eller omfang af ledbevægelsen.
  • Muskel-energiteknik – bruger patientens egne kræfter til at genskabe en balanceret muskelfunktion.
  • HVLA – løsning af led med impuls eller manipulation – genopbygger bevægelse og funktion af et led.
  • Funktionelle og fascielle muskelhindeteknikker – arbejder med at bringe vævene i en tilstand af anspændthed, så en frigørelse opnås.
  • Kranieteknikker – arbejder via kroppens naturlige bevægelser, er meget blide og specielt velegnet til spædbørn, børn og skrøbelige patienter.
  • Organteknikker – stimulering af karog nerveforsyning til organer.

Målet med osteopati er at få genoprettet den fysiske balance og derved frigøre kroppens egen selvhelende mekanismer.

Telefon-konsultation

Vi er glade for nu at kunne tilbyde alle patienter telefon-konsultationer.

Gennem telefon og mail kan du som patient i et afbrudt behandlingsforløb, eller med akutte og nye problematikker, få hjælp af din fysioterapeut. Nye patienter kan ligeledes få vejledning af en fysioterapeut.

Vi glæder os til at kunne vejlede dig om træning, og om hvad der er vigtigt at være opmærksom på for dig og din problematik i denne periode. Således er vi klar ved telefonen med svar på sundhedsfaglige spørgsmål.

Gratis for alle under den vederlagsfri ordning
Telefonkonsultation for patienter under den vederlagsfri ordning er uden omkostning for patienten.

Vi kan kontaktes på telefon 7554 0622

Pris for alle andre
Taksten for øvrige patienter for telefon-konsultation er 151,75 kr.

Patienter med helbredskort skal betale et mindre beløb i henhold til deres almindelige procentsats. Nordic Netcare har meldt ud, at de ligeledes dækker for telefon-konsultationer.

Stadig lukket

I henhold til Sundhedsstyrelsens retningslinjer har vi stadig LUKKET for al ikke-kritisk behandling og genoptræning på klinikken.

Er du i tvivl om, du kunne være omfattet af muligheden for kritisk behandling, beder vi venligst om, at din læge vurderer dette, og indskriver det i din henvisning til fysioterapi, så vi kan være helt sikre på, at vi holder os indenfor Sundhedsstyrelses retningslinjer.

Vi glæder os meget til at den nuværende situation normaliseres, og tager selvfølgelig kontakt til alle vores aktive patienter, når vi får grønt lys til at gå i gang med at behandle igen.

Pas på Jer selv og hinanden .

Kærlig hilsen
Byens Fysioterapi