Byens fys 2017 emil 2

Autoriseret fysioterapeut fra University College Syddanmark Esbjerg fra 2015 med afsluttet bachelorprojekt omhandlende neuromuscular electrical stimulation (NMES) og dets brug til behandling af patienter med blodpropper eller blødning i hjernen.

Jeg har stor interesse for træningsfysiologi, samt ny forskning inden for fysioterapien, således den inviduelle behandling højnes.

Mit mål som fysioterapeut er konstant at udvikle mig fagligt, og tilrettelægge en behandling som bedst afhjælper den individuelles problemstillinger.

Jeg sætter stor ære i at møde patienter og hjælpe den inviduelle ifht. Deres funkstionsevne samt helbredstilstand, og brænder for at innovere og finde på nye måder hvorpå træning kan gøres mere effektiv og motiverende, samt reducere genoptræningsperioden.

Kurser:

  • Kinesiotape KT1 – 2013
  • McKenzie Part A – Oktober 2015
  • Udvidet nakke certificering – Februar 2016
  • Muskulo-Skeletal Osteopati Back to Basics – Efterår 2016
  • Mulligan – Februar 2017 & September 2017

KLINIKKEN ER ÅBEN

Klinikken holder åbent – vi er en del af sundhedsvæsenet – og er derfor IKKE omfattet af COVID 19 restriktioner, som det fejlagtigt er blevet oplyst i medierne.

Du kan trygt bestille tid og blive behandlet hos os.

Du er velkommen til at kontakte os på:

Telefon 7554 0622

Kærlig hilsen
Byens Fysioterapi


Danske Fysioterapeuter informerer:
"En række medier skrev onsdag aften, at landets fysioterapiklinikker ville blive omfattet af de nye corona-restriktioner. Det er ikke tilfældet. Fysioterapiklinikker er en del af sundhedsvæsnet og har derfor fortsat åbent ligesom hospitaler og praktiserende læger."