Vi er et team på fire autoriserede fysioterapeuter, der tilbyder hurtig effektiv og helhedsorienteret behandling i Kolding.

Vi arbejder ud fra en viden om, hvordan kroppen fungerer og reagerer, når den udsættes for overbelastninger. Vi arbejder ud fra såvel fysiske som psykiske eller biomekaniske forstyrrelser eller skader.

Uddannede fysioterapeuter
Vi er som uddannede fysioterapeuter specialiseret i behandling af problemer, som udspringer fra muskler, led og nervesystem, kredsløb og vejrtrækning.

Du kan læse mere om vores specialer her

Tilskud til behandling
Vi har overenskomst med sygesikringen, hvorfor du med en henvisning fra din egen læge kan få tilskud fra den offentlige sygesikring til almindelig behandling hos os.

Patienter kan henvises fra egen læge eller speciallæge til to former for fysioterapi:

  • Almindelig fysioterapi med tilskud
  • Vederlagsfri fysioterapi – gratis

Vederlagsfri fysioterapi – gratis
Du kan få vederlagsfri behandling her på klinikken, hvis du har en diagnose, som er omfattet af ordningen, og hvis din læge har henvist dig til vederlagsfri behandling.

Du læse mere om vederlagsfri behandling her

Telefon-konsultation

Vi er glade for nu at kunne tilbyde alle patienter telefon-konsultationer.

Gennem telefon og mail kan du som patient i et afbrudt behandlingsforløb, eller med akutte og nye problematikker, få hjælp af din fysioterapeut. Nye patienter kan ligeledes få vejledning af en fysioterapeut.

Vi glæder os til at kunne vejlede dig om træning, og om hvad der er vigtigt at være opmærksom på for dig og din problematik i denne periode. Således er vi klar ved telefonen med svar på sundhedsfaglige spørgsmål.

Gratis for alle under den vederlagsfri ordning
Telefonkonsultation for patienter under den vederlagsfri ordning er uden omkostning for patienten.

Vi kan kontaktes på telefon 7554 0622

Pris for alle andre
Taksten for øvrige patienter for telefon-konsultation er 151,75 kr.

Patienter med helbredskort skal betale et mindre beløb i henhold til deres almindelige procentsats. Nordic Netcare har meldt ud, at de ligeledes dækker for telefon-konsultationer.

Stadig lukket

I henhold til Sundhedsstyrelsens retningslinjer har vi stadig LUKKET for al ikke-kritisk behandling og genoptræning på klinikken.

Er du i tvivl om, du kunne være omfattet af muligheden for kritisk behandling, beder vi venligst om, at din læge vurderer dette, og indskriver det i din henvisning til fysioterapi, så vi kan være helt sikre på, at vi holder os indenfor Sundhedsstyrelses retningslinjer.

Vi glæder os meget til at den nuværende situation normaliseres, og tager selvfølgelig kontakt til alle vores aktive patienter, når vi får grønt lys til at gå i gang med at behandle igen.

Pas på Jer selv og hinanden .

Kærlig hilsen
Byens Fysioterapi