Vi er et team på fire autoriserede fysioterapeuter, der tilbyder hurtig effektiv og helhedsorienteret behandling i Kolding.

Vi arbejder ud fra en viden om, hvordan kroppen fungerer og reagerer, når den udsættes for overbelastninger. Vi arbejder ud fra såvel fysiske som psykiske eller biomekaniske forstyrrelser eller skader.

Uddannede fysioterapeuter
Vi er som uddannede fysioterapeuter specialiseret i behandling af problemer, som udspringer fra muskler, led og nervesystem, kredsløb og vejrtrækning.

Du kan læse mere om vores specialer her

Tilskud til behandling
Vi har overenskomst med sygesikringen, hvorfor du med en henvisning fra din egen læge kan få tilskud fra den offentlige sygesikring til almindelig behandling hos os.

Patienter kan henvises fra egen læge eller speciallæge til to former for fysioterapi:

  • Almindelig fysioterapi med tilskud
  • Vederlagsfri fysioterapi – gratis

Vederlagsfri fysioterapi – gratis
Du kan få vederlagsfri behandling her på klinikken, hvis du har en diagnose, som er omfattet af ordningen, og hvis din læge har henvist dig til vederlagsfri behandling.

Du læse mere om vederlagsfri behandling her

KLINIKKEN ER ÅBEN

Klinikken holder åbent – vi er en del af sundhedsvæsenet – og er derfor IKKE omfattet af COVID 19 restriktioner, som det fejlagtigt er blevet oplyst i medierne.

Du kan trygt bestille tid og blive behandlet hos os.

Du er velkommen til at kontakte os på:

Telefon 7554 0622

Kærlig hilsen
Byens Fysioterapi


Danske Fysioterapeuter informerer:
"En række medier skrev onsdag aften, at landets fysioterapiklinikker ville blive omfattet af de nye corona-restriktioner. Det er ikke tilfældet. Fysioterapiklinikker er en del af sundhedsvæsnet og har derfor fortsat åbent ligesom hospitaler og praktiserende læger."