På klinikken i Koling tilbyder vi både sekvenstræning og holdtræning.

Vores træning er altid individuelt tilpasset. Og foregår under supervision af en fysioterapeut.

Sekvenstræning

Vi tilbyder individuelle trænings- og genoptræningsforløb med sekvensudstyr, som på afgørende måder adskiller sig på fra traditionel fitness- og helsetræning.

Læs mere om sekvenstræning

Holdtræning

Vi tilbyder forskellige former for holdtræning. Træningen foregår på mindre hold, hvor der tages individuelle hensyn og der er stor fokus på de skader og eventuelle  handicap den enkelte har. Vi tilbyder følgende hold:

Holdtræning med bold

Et system af styrke- og strækøvelser, fokuserer på optimal træning af muskulaturen der støtter ryggen, genopbygger den naturlige stilling i rygsøjlen, nedsætter unødige spændinger i kroppen og øger kropsbevidstheden.

Knæhold

Alle der har et knæproblem, f.eks. overbelastningsskade, skade på ledbånd, menisk skade, slidgigt, genoptræning efter knæoperation m.m.

Neurohold

Alle med neurologiske lidelser, såsom hjerneblødning, sklerose, parkinson.

Sklerosehold

Personer med sklerose eller anden neurologisk lidelse, f.eks. parkinson.

Balancehold
Henvender sig til personer mod balanceproblemer og generelt nedsat funktionsniveau. Primært ældre.

Læs mere om vores hold

 

Telefon-konsultation

Vi er glade for nu at kunne tilbyde alle patienter telefon-konsultationer.

Gennem telefon og mail kan du som patient i et afbrudt behandlingsforløb, eller med akutte og nye problematikker, få hjælp af din fysioterapeut. Nye patienter kan ligeledes få vejledning af en fysioterapeut.

Vi glæder os til at kunne vejlede dig om træning, og om hvad der er vigtigt at være opmærksom på for dig og din problematik i denne periode. Således er vi klar ved telefonen med svar på sundhedsfaglige spørgsmål.

Gratis for alle under den vederlagsfri ordning
Telefonkonsultation for patienter under den vederlagsfri ordning er uden omkostning for patienten.

Vi kan kontaktes på telefon 7554 0622

Pris for alle andre
Taksten for øvrige patienter for telefon-konsultation er 151,75 kr.

Patienter med helbredskort skal betale et mindre beløb i henhold til deres almindelige procentsats. Nordic Netcare har meldt ud, at de ligeledes dækker for telefon-konsultationer.

Stadig lukket

I henhold til Sundhedsstyrelsens retningslinjer har vi stadig LUKKET for al ikke-kritisk behandling og genoptræning på klinikken.

Er du i tvivl om, du kunne være omfattet af muligheden for kritisk behandling, beder vi venligst om, at din læge vurderer dette, og indskriver det i din henvisning til fysioterapi, så vi kan være helt sikre på, at vi holder os indenfor Sundhedsstyrelses retningslinjer.

Vi glæder os meget til at den nuværende situation normaliseres, og tager selvfølgelig kontakt til alle vores aktive patienter, når vi får grønt lys til at gå i gang med at behandle igen.

Pas på Jer selv og hinanden .

Kærlig hilsen
Byens Fysioterapi